Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





19 mayo 2011

Sords profunds, però hi sentim i parlem

(c) Marta capdevila


"Aquest conte explica la meva experiència personal com a mare d'un nen sord. Els llocs i les persones citades existeixen..."

Amb aquestes paraules, Marta Capdevila defineix el seu llibre "Sords profuns, però hi sentim i parlem". El va escriure quan va néixer el 3r dels seus 4 fills i explica l'experiència que ha comportat per a la família tenir un fill amb sordesa profunda.
                                                
L'autora, també sorda profunda, se sorprèn de com, a diferència d'ella que fa lectura labial, el seu fill, correctament protetitzat i amb atenció logopèdica primerenca, aprèn a parlar i a comunicar-se dia a dia amb molts bons resultats.

El llibre pot aconseguir-se en línia i constitueix una bona difusió popular sobre què implica tenir un fill amb sordesa, quins passos cal seguir, en quines associacions es pot trobar suport...

Podeu baixar-vos-el aquí
I si voleu conèixer més sobre l'autora, a Cavall Fort li fan una entrevista.

Montse

3 comentarios:

  1. Sí tens raó... Tot just s'acaba d'iniciar el nou curs, i de moment no hi ha gaire moviment. Serà al 2n semestre quan el bloc estarà més actiu.
    Ara, això de tenir seguidors, ja ens anima. Gràcies!!

    ResponderEliminar