Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!

19 mayo 2011

Sords profunds, però hi sentim i parlem

(c) Marta capdevila


"Aquest conte explica la meva experiència personal com a mare d'un nen sord. Els llocs i les persones citades existeixen..."

Amb aquestes paraules, Marta Capdevila defineix el seu llibre "Sords profuns, però hi sentim i parlem". El va escriure quan va néixer el 3r dels seus 4 fills i explica l'experiència que ha comportat per a la família tenir un fill amb sordesa profunda.
                                                
L'autora, també sorda profunda, se sorprèn de com, a diferència d'ella que fa lectura labial, el seu fill, correctament protetitzat i amb atenció logopèdica primerenca, aprèn a parlar i a comunicar-se dia a dia amb molts bons resultats.

El llibre pot aconseguir-se en línia i constitueix una bona difusió popular sobre què implica tenir un fill amb sordesa, quins passos cal seguir, en quines associacions es pot trobar suport...

Podeu baixar-vos-el aquí
I si voleu conèixer més sobre l'autora, a Cavall Fort li fan una entrevista.

Montse

3 comentarios:

  1. Sí tens raó... Tot just s'acaba d'iniciar el nou curs, i de moment no hi ha gaire moviment. Serà al 2n semestre quan el bloc estarà més actiu.
    Ara, això de tenir seguidors, ja ens anima. Gràcies!!

    ResponderEliminar