Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





17 mayo 2011

MÍRIAM FERNÁNDEZ  
Presenta el seu primer treball discogràfic “Ballant sota la pluja”





A la revista Vitrina número 99 de març – abril del 2011 surt una entrevista feta a Míriam Fernández una noia que va saltar a la fama l’any 2008 després de guanyar la segona edició de “Tu si que vales”.

Míriam Fernández destaca per la seva naturalitat i per la seva espectacular veu. Però, especialment per la seva manera de mirar i afrontar la vida a través de l’esperança transmeten un missatge ple d’entusiasme, valor i superació dels propis límits.

La Míriam explica que tota la música que ella produeix transmet un missatge per qualsevol persona, ja que el que vol especialment és intentar ajudar aquelles persones amb qualsevol discapacitat mental, motora, problema personal... amb la finalitat de transmetre alegria, esperança, entusiasme, valor per poder superar els propis límits, en definitiva, la seva intenció és transmetre qualsevol aspecte  que podem pensar que és positiu per qualsevol persona.

Explica el cas d’una nena de Bilbao que pateix discapacitat mental que després d’escoltar una de les seves cançons que parlava sobre les persones amb discapacitats, la mateixa nena li va dir que li ha transmet ganes de viure perquè s’ha adonat  gràcies al que diu la lletra de la cançó, que ella també forma part d’una vida en la qual pot aportar moltes coses i que serveix per molt malgrat les seves gran dificultat i discapacitats.


Així doncs, aquesta noia que fa servir la música com una vàlvula d’escapament per a ella mateixa també vol que la resta de persones gaudeixin perquè puguin arribar a ser feliços encara que tinguin una discapacitat, ja que com ella diu és una gran defensora de la vida i amb el seu nou dics de ben segur que tornarà les ganes de viure i l’esperança a moltes persones.
Personalment, he trobat interessant parlar sobre l'entrevista feta a Míriam Fernández perquè té una concepció i una visió de la vida molt diferent a moltes altres persones. Però, especialment perquè vol transmetre una aspecte molt important com és la felicitat i l’esperança a aquelles persones amb algun problema o discapacitat hi ho fa a través d’una manera molt peculiar com és la seva pròpia creació musical.


 Entrevista extreta de la revista Vitrina número 99 de Març - Abril del 2011

Míriam N.C

No hay comentarios:

Publicar un comentario