Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





18 mayo 2011

COMUNICADOR CPA PER A IPOD I IPHONE

Tecnologia d’última hora per ac ajuts al llenguatge: un comunicador personal adaptable. Un nou programa de pictogrames per a iphone i ipod està en mà de tothom qui ho necessiti de manera totalment gratuïta.

El grup Arassaciana juntament  amb Rubén Velasco han elaborat un nou programa amb el qual totes aquelles persones amb problemes greus de comunicació (autisme, trastorns neurològics, discapacitats motores, afàsies...) tindran una eina més que els pot facilitar la comunicació. El programa és útil  per a totes aquelles persones que necessitin, en el seu dia a dia,  un sistema de comunicació alternatiu, ja sigui amb pictogrames o locucions.



Aquest programa incorpora un catàleg inicial d’uns 600 pictogrames que permeten una comunicació funcional bàsica a qualsevol usuari. La seva eficàcia ja ha estat provada en una versió per a Pocket PC.  És la primera aplicació per al Ipod/Iphone ratuïta per a aquesta plataforma. Aquesta iniciativa i esforç ha de ser conegut ja que és un programa molt interessant, eficaç i pràctic.




Moltes persones que ja l’han utilitzat diuen que és molt agradable i molt senzill, això ajuda molt per a la quotidianitat; és una eina que pot tenir una gran utilitat per a un nou futur en el món de les noves tecnologies aplicades a la Comunicació Alternativa (CA).


http://blogdelosmaestrosdeaudicionylenguaje.blogspot.com/2011/05/comunicador-cpa-para-ipodiphone-y-con.html



Publicació d’Eugenia Romero
Palma de Mallorca, Balears, Espanya
Mestra d’audició i llenguatge en el CEIP Camilo José Cela

Aida G.

No hay comentarios:

Publicar un comentario