Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





13 abril 2011

MÚSICA PER A SORDS

El grup de música madrileny Dale al Aire, és un dels primers en posar en marxa una iniciativa en favor de la comunitat sord-muda, introduint als seus concerts un intèrpret de llenguatge de signes.
Amb aquesta iniciativa pretenen trencar la barrera comunicativa i apropar la música a aquest col·lectiu, tot i que no perceben completament el so, si ho senten com nosaltres.

“He vist a persones sordes signant cançons a ritme increïble”. Explica la cantant i creadora del projecte Laura Honrubia. “Ells em van obrir el cor i jo els hi he volgut obrir el meu a través de la musica que fem”.
Gràcies a aquesta proposta, diferents associacions espanyoles de persones sordes han fet arribar el seu reconeixement dient “és una cosa integradora i necessària en el nostre país”.

Dale al Aire és un dels primers grups que s’ha encarregat i preocupat de donar a conèixer la seva música a tot tipus de persones amb dificultats auditives.

A més a més d’incorporar un intèrpret de llengua de signes en els seus concerts, el grup també ho pensa introduir en els seus treballs.

En aquest moment estan gravant un DVD amb cançons interpretades mitjançant el llenguatge de signes.

la cantant de Dale al Aire comparteix escenari amb l'intèrpret de llengua de signes en un dels concerts del grup.

P. Cifuentes

No hay comentarios:

Publicar un comentario