Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





25 abril 2011

Espaiveu: Una plataforma telemàtica al servei de la veu



La veu és una part important de la comunicació, necessària per produir un desenvolupament integral de la persona, és un vincle essencial i, en determinats treballs, és l'eina principal.

Un equip professional estretament relacionat amb el món de la veu des de diferents camps que estan vinculats entre si com la logopèdia, la medicina i la musica ha creat una pagina web amb l’objectiu de donar resposta a necessitats sobre la veu.

El programa del curs consta de diferents propostes per prevenir la fatiga vocal, conèixer els hàbits d’higiene i l’ergonomia vocal, així com també millorar el gest postural per facilitar un gest vocal més eficaç i confortable. El format telemàtic permet els docents trobar tota la informació necessària recollida en un mateix espai virtual.

El curs es presenta amb una metodologia de tipus teòric-pràctic. Els textos explicatius de les bases teòriques fonamentals sempre venen acompanyats de diferents tipologies d’exercicis en funció dels continguts a treballar.


                                          © espaiveu http://www.espaiveu.com/web/veu_intro.php

Aquest projecte està destinat al col·lectiu docent, ja que és el que estadísticament presenta una major incidència de disfonia, encara que aquesta proposta també és interessant per a altres col·lectius professionals,  entenem per “professional de la veu”, qualsevol individu que utilitzi la veu com a eina i mitjà principal del seu treball: telefonistes, botiguers, locutors, advocats, etc.


 

Lidia A.

No hay comentarios:

Publicar un comentario