Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





06 marzo 2012

6 de març, Dia Europeu de la Logopèdia

La rehabilitació logopèdica, a més de partir del resultat d’una exploració, d’establir un possible diagnòstic, i de dissenyar i implementar un tractament, implica una relació terapèutica única i una forma particular d’abordar la intervenció, adequada a cada pacient. Darrere de cada cas, hi ha una relació terapèutica pacient–logopeda, un camí conjunt de descoberta i de superació que es va construint sessió rere sessió.

A la FUB per celebrar el Dia Internacional de la Logopèdia hem organitzat la jornada "Logopèdia: el pacient té la paraula" en què els protagonistes seran els pacients i els seus logopedes.


                                          Font: arxiu FUB


Amb aquesta jornada es pretén posar cara i donar veu a diferents persones amb alteracions logopèdiques, així com conèixer el treball individualitzat que cada logopeda ha dut a terme amb el seu pacient.

Els que hi assistiu tindreu l'oportunitat d'escoltar en primera persona el testimoni de pacients amb diferents alteracions logopèdiques, de conèixer el treball realitzat en cada una de les alteracions i de compartir l’experiència clínica i vivencial amb altres logopedes.

Podreu trobar més informació al web de la FUB

Departament de Logopèdia FUB

No hay comentarios:

Publicar un comentario