Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!

04 abril 2012


16 d’abril, “dia de la veu”


El dia 16 d’Abril, la “Sociedad de Otorrinolaringología y Patología Cervico-Facial (SEORL)” en colaboració amb l’ “Asociación Española de Música Vocal (AEMUV)” han fundat el DIA DE LA VEU. Organitzant una marató de cantants i fent una jornada de diagnòstics gratuïts. Aquesta gala es farà a la Sala Manuel de Falla del Real Conservatorio Superior de Música de Madrid. Sota la campanya de “por una voz sana” actuaran a l’escenari diferents artistes espanyols passant per diferents estils musicals. Tot això, es realitzarà per conscienciar a la gent de les patologies de la veu, ja que un estudi realitzat per la “SEORL” ha observat que un 5% de la gent pateix trastorns de la veu que requereixen tractament mèdic.

La gala està coordinada per Elisa Belmonte, soprano i  presidenta de l’ ”AEMUV”. Aquesta gala pretén reunir a gent que es dedica professionalment a la veu com logopedes, foniatres... i gent que utilitza la veu com a instrument de treball com poden ser els locutors, cantants...

Durant la setmana del 16 al 22 d’Abril, s’oferiran diagnòstics, recomanacions i consells a cada comunitat autònoma gratuïtament. La SEORL ha donat un numero per poder obtenir l’informació (902 009 429). A més els professionals que vulguin contribuir en la campanya i oferir diagnostics de la veu gratuïtament han de posar-se en contacte amb info@vozsana.com.  

Fonts
Rocío Sánchez Gallego


No hay comentarios:

Publicar un comentario