Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





22 marzo 2011

LOGOPÈDIA A TRAVÉS DEL iPad



Aquesta noticia explica que un finalista dels Mobile Premier Awards ha creat una aplicació per tal d’ajudar els nens que tenen dificultats per parlar.  Aquesta aplicació que s’anomena Speech with Milo, pretén ajudar als nens a comunicar-se, adquirint habilitats del llenguatge durant una experiència divertida i alhora productiva. També potencia l’experiència interactiva entre l’usuari i el Milo.
El seu funcionament és reconèixer la veu de l’usuari i ordenar al protagonista de l’ aplicació (Milo)  que faci una una acció. Per saber si l’usuari ha pronunciat correctament l’animació farà l’acció indicada. Per tant, en aquesta aplicació el llenguatge està centrat en els verbs, que es manifesten en accions del Milo.


Un altre punt a favor és que : “El padre o logopeda que trabaje con ello tiene la tarea, más complicada, de guiar al niño y ayudarle a aprender”. Per tant, vindria a ser un treball conjunt entre l’usuari, el pare o logopeda i l’aplicació.

Actualment el preu d’aquesta aplicació és baix ja que de moment no va dirigit als logopedes sinó a les cases. Tot i això s’ha invertit molt temps i aproximadament uns 4.000 dòlars.

Finalment, exposen al públic que gràcies a ser premiats, podran ensenyar la nova aplicació als experts en aquest camp, com per exemple els logopedes i que aquests podran donar idees i aportar coses noves a l’aplicació.



Aida M.

1 comentario:

  1. Muy buena aplicaciòn para ayudar a los niños con problemas de lenguaje a comunicarse mejor- excelente ! Adelante con el blog !!! si poneis un gadget de seguimiento me hago seguidora :)

    Un beso

    Aurora

    ResponderEliminar