Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!

22 febrero 2012

25 paraules que un nen ha de saber als 2 anys.


La comunicació és un fenomen social que comença amb el llenguatge no verbal. L’adquisició i el desenvolupament del llenguatge es divideix en diferents etapes.
Als 2 anys, ja són capaços de produir o imitar frases de 5 o 6 elements, emetre enunciats incomplets i utilitzar paraules de diferents categories gramaticals, especialment aquelles que soles aporten un significat (noms, verbs, adverbis, etc).

L’article següent parla de la semàntica en aquesta edat i afirma que han de saber produir 50 paraules com a mínim, 25 de les quals haurien de ser les esmentades per l’autor a la llista.
En l’estudi realitzat, es va observar que els nens que en aquesta edat no produïen les 50 paraules tenien més probabilitats de tenir dificultats en l’adquisició del llenguatge fins a edats més avançades o patir problemes de desenvolupament físic o cognitiu.

Aquí us deixo l'enllaç a l'article.


Neus N.

No hay comentarios:

Publicar un comentario