Benvinguts/des al bloc LOGOPEDIA AL DIA !



Aquest és un bloc gestionat per estudiants de 2n curs del Grau de Logopèdia de la FUB que pretèn ser una finestra de notícies d'actualitat per a totes aquelles persones interessades en aquest camp, ja sigueu estudiants, professionals, pacients, familiars...



Per això us convidem a participar-hi amb els vostres comentaris!





09 enero 2012

Revista de Investigación en Logopedia





La Logopèdia, com sabeu,  abasta diferents àmbits d'intervenció (social, sanitari, educatiu) i conjuga coneixements de disciplines diverses com la neurologia, la física acústica, l'anatomia, la pedagogia, la psicologia, la lingüística...

Per arribar a ser bons professionals,  és important estar al dia de les noves descobertes i anar actualitzant els nostres coneixements. És per això que sempre és una bona notícia l'aparició de revistes científiques que recullin i facin difusió de les investigacions més actuals en l'ampli camp de la investigació logopèdica.

La Revista de Investigación en Logopedia /Journal of research in Speech and language therapy va néixer l'any passat, fruit de l'esforç d'un equip de professionals de la Universidad de Castilla la Mancha en col·laboració amb el Col·legi de Logopedes d'aquesta comunitat.

Actualment podeu consultar el dos primers números en línia a: Revista de Investigación en Logopedia

Hi trobareu articles científics ben interessants, com una actualització en Aspectes d'adquisició del llenguatge per S. López-Ornat (Vol.1, núm.1) o la Intervenció logopèdica en bilingües de  E. Ramos i A. Ardila (Vol 1, núm.2),  entre d'altres.

Així que ja ho sabeu... Aquest 2012 no tenim excusa per no posar-nos AL DIA!

Bon any a tothom

Montse Torrents

No hay comentarios:

Publicar un comentario